פטוצ'יני סלמון עם גבינה כחולה וזיתים
סלמון פטוצ'יני עם גבינה כחולה וזיתים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 691 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, שמן זית, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף שחור וכחול-משלב גם זיתים שחורים וגם גבינה כחולה יחד עם חזה נטול עצמות, המבורגרים עם סלרי, זיתים וגבינה כחולה, ו זיתים ירוקים מטוגנים ממולאים בגבינה כחולה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
בצל מטגן ופלפל פעמון עד הבצל רך שקוף.
מוסיפים תיבול איטלקי וזיתים קלמטה. מערבבים במיץ לימון, ומבשלים 10 דקות, או עד הנוזל מופחת. מערבבים סלמון, שמנת חמוצה, יוגורט וגבינה כחולה. לזרוק עם פסטה מבושלת עד מצופה שווה.