פטוצ'יני עוף Cajun
המתכון לפטוצ'יני עוף Cajun מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מים, מרגרינה, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני עוף Cajun, פטוצ'יני Cajun, ו פטוצ'יני סרטנים Cajun.
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים 3 כוסות מים לרתיחה. מערבבים פסטה (מתוך קופסת עוזר עוף). חזור לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מכרז.
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', להמיס מרגרינה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל ופלפל פעמון; מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך רך.
באותו מחבת, מערבבים חלב, תערובת רוטב (מקופסת עוזר עוף), תיבול איטלקי, פפריקה ופלפל אדום טחון.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית חום. קוק חשף 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב פסטה עגבניות, ירקות ועוף. קוק חשף כ 3 דקות יותר או עד מחומם היטב.