פטוצ'יני עוף, ארטישוק ופטריות
עוף, ארטישוק ופטוצ'יני פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם פטוצ'יני, חלב, חזה עוף צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף וארטישוק פטוצ'יני אלפרדו, עוף מטוגן Asiago W / פטוצ'יני ארטישוק, ו פטוצ'יני פטריות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, לחמם מחבת nonstick גדול על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות, ומטגנים 5 דקות או עד הפטריות רכות מתאדות נוזל, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים על אש בינונית 1 דקה או עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים קמח, ומערבבים עם מקצף; מבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מוסיפים חלב, מלח ופלפל; מבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פטריות שמורות, עוף וארטישוקים למחבת, מערבבים בעדינות. מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים מיץ לימון, אם תרצה, בצל ירוק. לזרוק תערובת עוף עם פסטה.
מפזרים גבינת פרמזן, אם תרצה.