Cajun Beef and Beans לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 271 קלוריות . תמורת $1.05 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תיבול קייג'ון, אורז, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את מנת הקייג'ון הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 69% . שעועית אדומה של קייג'ון , שעועית ברביקיו של קייג'ון ושעועית ואורז אדומה של קייג'ון דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את בשר הבקר, הבצל, הפלפלים והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את תיבול הקייג'ון, אבקת צ'ילי, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
כמו רוטיני או ג'מלי
1 קילו בשר חזיר קנטקי, חתוך לקוביות דקות
1 כפית בצל צהוב מגורר
כף מלח מועטה
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
רוטב ווסטרשייר, לטעם
ציוד שתשתמש בו
1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)
2
שמור 4 כוסות לתבשיל טטר-טופ מקסיקני או שמור לשימוש אחר. מערבבים את השעועית, העגבניות והמרק לתוך התערובת שנותרה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)
1-1/2 פאונד שעועית שעווה טרייה, חתוכה לחתיכות בגודל 2 אינץ'