פטוצ'יני עוף ים תיכוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פטוצ'יני עוף ים תיכוני. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות והרימו ירכי עוף, עגבניות משומרות, סלרי ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. נסו פטוצ'יני ים תיכוני, פטוצ'יני עוף, ו עוף עם פטוצ'יני עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה, עוף חום בשמן.
הסר ושמור על חום. באותה מחבת הקפיצו את הבצל, הסלרי והשום עד שהם רכים.
מוסיפים את העגבניות, היין או המרק, האורגנו, הבזיליקום, הסוכר, הפלפל, המלח, עלי הדפנה והעוף; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. לחשוף תערובת עוף; מבשלים 10 דקות יותר או עד מיצי עוף לרוץ ברור. מחק עלי דפנה.
מסננים פטוצ ' יני; למעלה עם עוף ורוטב.