קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פטוצ'יני עם אדאמה, מנטה, פקורינו

פטוצ'יני עם אדאמה, מנטה, פקורינו
פטוצ'יני עם אדאמה, מנטה, פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס ללא אשמה שעועית מונג veggie & Edamame פטוצ'יני עם אלפרדו כרובית, סלט תירס עם אגוזי לוז, פקורינו, נענע, ו קישואים בגריל עם מנטה פקורינו רג'יאנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 2/3 כוס בישול נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הוסף שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מוסיפים בצל; מבשלים 9 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים שום; לבשל 2 דקות או עד השום הוא משחי קלות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב edamame ואפונה; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מוסיפים פסטה, קליפה, מיץ וחמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
הסר מחבת מחום; מערבבים בגבינת פקורינו רומנו, מנטה, מלח ופלפל. מערבבים בנוזל בישול שמור 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מגישים באופן מיידי.