פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם מנטה, אגוז, ו Gorgonzola פסטו. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, מלח כשר, חתיכות אגוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני גורגונזולה-אגוז עם פירורי לחם קלויים, פטוצ'יני עם אגוז-פטרוזיליה פסטו, ו פטוצ'יני עם פיסטוק-מנטה פסטו ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה כמו החבילה מפנה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים.
בינתיים, לשים בצד 3/4 כוס ארוז באופן רופף עלי נענע קטנים. שים נשאר מנטה ו 3/4 כפית. מלח, אגוזים, שום, פרמזן, פלפל, ושמן במעבד מזון. דופק רק עד pured בגסות.
להעביר פסטו לקערה גדולה ומערבבים gorgonzola ו mascarpone.
מסננים פסטה, חיסכון 1 כוס מים פסטה, ולאחר מכן להעביר קערה עם פסטו. זרוק היטב למעיל. לזרוק במהירות עם עלי נענע שמורים ולהוסיף קצת מי פסטה במידת הצורך עבור מרקם רופף יותר.
מגישים מיד מתבלים במלח לפי הטעם.