פטוצ'יני עם נקניק וקייל
פטוצ'יני עם נקניק וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך פטוצ'יני ביצה, פקורינו רומנו בתוספת, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם נקניק וקייל, נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע, ו פטוצ'יני עם שלושה עשבים פסטו, כרוב שחור, ופטריות צדפות.
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל נקניק, לשבור את כל גושים עם כף, עד השחמה, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, כרוב לבן בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 5 דקות.
הסר כרוב עם מסננת גדולה לנקז. חזור בישול מים בסיר לרתיחה, ואז לבשל פסטה במים רותחים, חשוף, עד אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
בעוד פסטה מבשלת, להוסיף כרוב לנקניק במחבת ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רק רך, על 5 דקות.
להוסיף מרק, ערבוב וגירוד כל ביטים חומים מתחתית המחבת, ולאחר מכן להוסיף פסטה ו 1/2 כוס שמורות מי בישול למחבת, זורק עד בשילוב. מוסיפים גבינה ודקים עם מי בישול נוספים אם תרצה.
מגישים מיד, עם גבינה נוספת בצד.