פטוצ'יני עם נקניק, מרווה, שום פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם נקניק, מרווה, שום פריך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, נקניקיות הודו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת גבינת עיזים Fettuccine אלפרדו עם מרווה פריכה, פטוצ'יני פטריות בר עם נקניק מרווה תפוח מעושן, ו פטוצ'יני שום עגבניות ופריך (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, להמיס 1 חמאה כף עם שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיף פרוסות שום ו sauté עד הזהב אור, על 45 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר שום לקערה.
להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף מרווה לאותו מחבת ומערבבים עד תחילת פריך, על 10 שניות.
הוסף נקניק ו sauté עד השחמה ו פריך כתמים, פירוק עם מזלג, על 8 דקות.
מסננים פסטה; להוסיף פסטה הנותרים 1 כף חמאה למחבת. באמצעות מלקחיים, לזרוק פסטה עם תערובת נקניק.
מוסיפים פלפל אדום מרוסק, אם תרצה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים פסטה לקערה גדולה. למעלה עם שום פריך וגבינת Asiago מגוררת.
* זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.