פטוצ'יני עם קישואים גרוסים, ריקוטה טרייה וגרידת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם קישואים מגורר, ריקוטה טרי, וגלידת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, פלפל, גבינת ריקוטה עם חלב מלא, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריקוטה טרייה, דובדבן וגלידת לימון קרוסטיני, פטוצ'יני עם סרטן, שומר וגרידת לימון, ו פסטה עם בייקון, כרוב ניצנים מגורר, וגרידת לימון.
הוראות
מניחים סיר גדול של מים מעל חום גבוה. כאשר המים נמצאים ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים קמצוץ גדול של מלח, טיפת fettucine, ומערבבים. לבשל את הפסטה, ערבוב מעת לעת, על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, בדרך כלל על 12 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את השום ואת sauté עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים את גרידת הלימון ומבשלים עוד 30 שניות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את קישואים, ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר ושמור על 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במהירות לזרוק עם קישואים, פטרוזיליה, נענע. כף על הריקוטה ולזרוק קלות שוב, להוסיף כמויות קטנות של מי הבישול כדי להבהיר את הגבינה לעקביות שאתה אוהב, ומגישים.
קישואים קל לגרוס על החורים הגדולים של פומפיה, עם מצורף רטוש של מעבד מזון, או עם מנדולינה.