פטוצ'יני עם קישואים ונענע
פטוצ'יני עם קישואים ונענע עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 415 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם נענע, שמן זית, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו פטוצ'יני עם אפונה ונענע, פטוצ'יני עם אדממה, נענע ופקורינו, ו פטוצ'יני עם פסטו פיסטוק-מנטה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קישואים ושום; מטגנים 4 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה נענע קצוצה, מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מערבבים תערובת קישואים, פסטה ושמן, זורקים לציפוי.
מפזרים גבינה ו 1/2 כפית פלפל.