פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר
אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה, אצווה פטוצ'יני ביצים טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר, פטוצ'יני חסילונים מעושנים ופטריות בר, ו פטוצ'יני פטריות בר עם נקניק מרווה תפוח מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פורצ ' יני בקערה בינונית; להוסיף 3 כוסות מים חמים.
בואו להשרות עד רך, כ -30 דקות.
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני.
להוסיף שום; sauté עד תחילת חום, על 3 דקות.
מוסיפים פטריות טריות; מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; לבשל עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
הוסף פורצ ' יני סחוט. כיסוי; לבשל 2 דקות. לחשוף; sauté 2 דקות יותר.
מערבבים ב 3 כפות פטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים רוטב פטריות ושריית נוזלים בנפרד ומקררים.
מוסיפים פטוצ ' יני מבושל 1/2 כוס גבינה לרוטב פטריות במחבת. לזרוק על חום בינוני עד מחומם, גבינה נמסה, רוטב מעילי פסטה, הוספת שמורות פטריות השריית נוזל לפי הצורך אם יבש.
מערבבים הנותרים 3 כפות פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים עם יותר גבינה.
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.