פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה
פטוצ'יני ביצים עם תאנים, רוזמרין, ו Pancetta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 17 אוהדים. אם יש לך רוזמרין, תאנים בשלות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה, פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ובייקון, ו פטוצ'יני עם לימון, רוזמרין ותאנים טריות (מתכונים דומים).
הוראות
קרעו לחם לחתיכות ודופק בבלנדר או מעבד מזון עד שהופחתו לפירורים גסים.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל פירורי לחם עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל pancetta, ערבוב, עד חום זהוב פריך.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים שום ורוזמרין ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים יין ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 1 כף.
הסר מהחום ומערבבים במרק, תאנים, פטרוזיליה, חצי פנצ ' טה, ומיץ לימון.
מבשלים פטוצ ' יני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מוסיפים פטוצ ' יני לתערובת תאנה עם 1/4 כוס שמורות מי בישול ומלח ופלפל לפי הטעם.
חום מעל חום נמוך, זורק בעדינות והוספת יותר מי בישול אם התערובת הופכת יבשה, עד רק מחומם דרך.
מגישים פסטה עם פירורי לחם ופנצ ' טה הנותרים.