פטוצ'יני פטריות חזיר לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 451 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, קמח, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יד די טוב של 55%. מתכונים דומים: פטוצ'יני פטריות חזיר, פטוצ'יני חזיר, ו פטוצ'יני חזיר קרמי.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
2
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו חזיר בשמן עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פטריות; מטגנים עוד 3 דקות. מערבבים פנימה את הקמח, הרוזמרין והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מנמיכים את האש; מוסיפים אפונה ושמנת חמוצה. מבשלים עוד 2 דקות.