קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

סלמון קרום פיסטוק

סלמון קרום פיסטוק
סלמון קרום פיסטוק יכול להיות בדיוק המתכון הנטול מוצרי חלב, פסקטארי וקטוגני שחיפשתם. מנה אחת מכילה 331 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . תמורת $3.0 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמשרתת 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אגוזי פיסטוק, סלמון בצד, פירורי לחם פנקו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 72% , המנה הזו די טובה. נסו סלמון פיסטוק , סלמון פיסטוק עם פסטו , וסלמון פיסטוק עם פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מסדרים את הצד של הסלמון על תבנית תנור אפייה, עם העור כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מערבבים את מיץ הלימון והחרדל יחד בקערה קטנה ומורחים במשורה על החלק העליון של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
טוחנים גס את הפיסטוקים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
5
מוסיפים את פירורי הפנקו, השמן ומלח ופלפל לפי הטעם. (פירורי הלחם צריכים להיות מעט רטובים, כי זה עוזר להיצמד לסלמון.)
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מפזרים את תערובת הפיסטוק על החרדל כדי לכסות את הסלמון בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהסלמון מגיע למידת העשייה הנכונה, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים מהתנור לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
זכרו שהדג צריך לנוח מחוץ לתנור לפחות 5 דקות. הוא ימשיך להתבשל, אז הוציאו את הסלמון מהתנור עם זה בחשבון. תהנה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל