פטוצ'יני פטריות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני פטריות שמנת. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 383 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם יין, גבינת פרמזן, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני פטריות שמנת, פטוצ'יני עם רוטב פטריות שמנת, ו פטוצ'יני עם פטריות ממולאות ברוטב (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פטריות, שום, 1/4 כפית מלח ופלפל; לטגן 10 דקות או עד פטריות הם השחמה ושחררו את הנוזל שלהם.
מוסיפים יין וקורנית; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה מבושלת חמה, נשארים 1/2 כפית מלח, חצי וחצי, וגבינת פרמזן למחבת, משליכים לשלב.