פטוצ'יני פלורנטין
פטוצ'יני פלורנטין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מוצר גבינת שמנת תהליך, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו פטוצ'יני פלורנטין, ביצה פלורנטין, ו פניני פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים לתערובת שום; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מעט מעובה. מערבבים גבינת שמנת 1/4 כוס גבינת פרמזן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד גבינות להמס.
לבשל פסטות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
להוסיף תערובת גבינה, בשר חזיר ואפונה; לזרוק בעדינות.
מפזרים 2 כפיות הנותרים גבינת פרמזן ופלפל.