פטוצ'יני פרימוורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, קישואים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת או ווק, מערבבים את הכרובית, אפונה, ברוקולי וגזר בשמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פטוצ ' יני
10 חצאי כיס פיתה
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הקישואים, פלפל אדום ושום; מערבבים ומטגנים עד שהירקות רכים. מערבבים במרק. להפחית חום; כיסוי ומבשל במשך 2 דקות.