קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פטוצ'יני תרד עם ירקות מוקפצים, לבבות ארטישוק, ומוצרלה גרוסה

פטוצ'יני תרד עם ירקות מוקפצים, לבבות ארטישוק, ומוצרלה גרוסה
פטוצ'יני תרד עם ירקות מוקפצים, לבבות ארטישוק, ומוצרלה גרוסה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 635 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, אספרגוס, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק מוקפצים ברוטב פטרוזיליה-לימון, לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים, לתת מגניב לטמפרטורת החדר, להעביר שקית פלסטיק zip העליון גדול חותם. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים את האספרגוס, גזר, פטריות, לבבות ארטישוק ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד הירקות הם פריך במכרז ואת הפטריות לשחרר את המיצים שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1
בואו פסטה וירקות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
להעביר אותם בנפרד שקיות פלסטיק zip העליון גדול או מכולות, להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים. אין צורך להפשיר לפני שנמשיך.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1
מעבירים את הירקות לסיר גדול ומערבבים בעגבניות. הגדר את המחבת מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה (או לחמם את שניהם יחד במיקרוגל במשך כ 3 דקות על גבוה).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיף את הפטוצ ' יני ומבשל במשך 2 דקות כדי לחמם דרך (או מיקרוגל במשך 2 דקות נוספות).
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מגישים עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה