קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

פטוצין שמנת עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו

פטוצין שמנת עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו
פטוצין קרמי עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו מסתובב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש פסטה פטוצ'יני, חמאה, מים, אבקת שום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטוצין עם אפונה, אספרגוס ופנצ'טה, אספרגוס עם אפונה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו.

הוראות

1
שלב את האספרגוס, האפונה והמים בסיר על אש בינונית. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות מתחילים להיות רכים, אך שומרים על פריכות מסוימת, כ -5 דקות; מסננים את כל הנוזלים שנותרו ומניחים את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח לחמאה עד לאיחוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את החלב, מעלים את האש לבינונית ומבשלים, תוך הקצפה תכופה, עד שהתערובת מסמיכה, עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את אבקת השום וגבינת הפרמזן לרוטב; מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים קלות. מבשלים את הפטוצ 'יני במים הרותחים עד שהפסטה מבושלת אך יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות; מסננים ומחזירים את הפטוצ' יני לסיר. מערבבים את הירקות, הרוטב והפרושוטו לפטוצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פרושוטופרושוטו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר