פטוצין שמנת עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו
פטוצין קרמי עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו מסתובב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש פסטה פטוצ'יני, חמאה, מים, אבקת שום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטוצין עם אפונה, אספרגוס ופנצ'טה, אספרגוס עם אפונה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו.
הוראות
שלב את האספרגוס, האפונה והמים בסיר על אש בינונית. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות מתחילים להיות רכים, אך שומרים על פריכות מסוימת, כ -5 דקות; מסננים את כל הנוזלים שנותרו ומניחים את הירקות בצד.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח לחמאה עד לאיחוד, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלב, מעלים את האש לבינונית ומבשלים, תוך הקצפה תכופה, עד שהתערובת מסמיכה, עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את אבקת השום וגבינת הפרמזן לרוטב; מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים קלות. מבשלים את הפטוצ 'יני במים הרותחים עד שהפסטה מבושלת אך יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות; מסננים ומחזירים את הפטוצ' יני לסיר. מערבבים את הירקות, הרוטב והפרושוטו לפטוצ ' יני.