קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

פטוצין שמנת עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו

פטוצין שמנת עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו
פטוצין קרמי עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו מסתובב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש פסטה פטוצ'יני, חמאה, מים, אבקת שום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטוצין עם אפונה, אספרגוס ופנצ'טה, אספרגוס עם אפונה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו.

הוראות

1
שלב את האספרגוס, האפונה והמים בסיר על אש בינונית. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות מתחילים להיות רכים, אך שומרים על פריכות מסוימת, כ -5 דקות; מסננים את כל הנוזלים שנותרו ומניחים את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח לחמאה עד לאיחוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את החלב, מעלים את האש לבינונית ומבשלים, תוך הקצפה תכופה, עד שהתערובת מסמיכה, עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את אבקת השום וגבינת הפרמזן לרוטב; מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים קלות. מבשלים את הפטוצ 'יני במים הרותחים עד שהפסטה מבושלת אך יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות; מסננים ומחזירים את הפטוצ' יני לסיר. מערבבים את הירקות, הרוטב והפרושוטו לפטוצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פרושוטופרושוטו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת