קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוש של נעמה

פטוש של נעמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fattoush של נעמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, מלפפונים, לחם טורקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאטוש, פאטוש, ו פאטוש.

הוראות

1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות עד יום מראש על ידי הצבת שניהם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או במקרר עד בועות טופס על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים את תערובת היוגורט המותססת שלך או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.