תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fattoush של נעמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, מלפפונים, לחם טורקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאטוש, פאטוש, ו פאטוש.
הוראות
1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות עד יום מראש על ידי הצבת שניהם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או במקרר עד בועות טופס על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את תערובת היוגורט המותססת שלך או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סומאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.