קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוש של נעמה

פטוש של נעמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fattoush של נעמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, מלפפונים, לחם טורקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאטוש, פאטוש, ו פאטוש.

הוראות

1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות עד יום מראש על ידי הצבת שניהם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או במקרר עד בועות טופס על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את תערובת היוגורט המותססת שלך או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה3מלפפונים לבנוניים או מיני (9 עוז / 250 גרם בסך הכל), קלופים וקצוצים לתוך 2/3 אינץ '/ 1.5 ס מלפפונים לבנוניים או מיני (9 עוז / 250 גרם בסך הכל), קלופים וקצוצים לתוך 2/3 אינץ '/ 1.5 ס " מ קוביות11 כף אורגנו מיובשמנטה מיובשתמנטה מיובשת28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'25 גרם פטרוזיליה שטוח עלה, קצוץ גס25 גרם פטרוזיליה שטוח עלה, קצוץ גס2largesלחם יבש טורקי שטוח או נאן (9 עוז /250 גרם בסך הכל)לחם יבש טורקי שטוח או נאן (9 עוז /250 גרם בסך הכל)2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'15 גרם נענע טרייה15 גרם נענע טרייה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר60 מ 60 מ " ל שמן זית, בתוספת טפטוף נוסף99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'100 גרם צנוניות, פרוס דק100 גרם צנוניות, פרוס דק2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר200 גרם יוגורט יווני 3/4 כוס בתוספת 2 כפות / 200 מ 200 גרם יוגורט יווני 3/4 כוס בתוספת 2 כפות / 200 מ "ל חלב מלא, או 1 2/3 כוסות / 400 מ" ל חלב (החלפת יוגורט וחלב)11 כף אורגנו מיובשסומאק או יותר לפי הטעם, לקישוטסומאק או יותר לפי הטעם, לקישוט3largesעגבניות (13 עוז / 380 גרם בסך הכל), לחתוך לקוביות 2/3 אינץ '/ 1.5 ס עגבניות (13 עוז / 380 גרם בסך הכל), לחתוך לקוביות 2/3 אינץ '/ 1.5 ס " מ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ סיידר או יין לבןחומץ סיידר או יין לבן