פטי בגריל נמס עם בצל חנוק
קציצת גריל נמס עם בצל חנוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, מלח, הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פטי בגריל נמס עם בצל חנוק, פטי נמס עם בצל צלוי, ו קציצת בצל חנוקה נמסה.
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי קציצה להמס למעט לחם וגבינה. תערובת צורה לתוך 4 קציצות, על 3/4 אינץ ' עבה. מקררים בזמן בישול בצל.
במחבת 8 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד רך. מערבבים במלח ופלפל; להתחמם.
מניחים קציצות על מתלה גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 12 עד 15 דקות, מפנה פעם אחת, עד מדחום בשר מוכנס במרכז הקציצות קורא 160ºF.
מוסיפים פרוסות לחם לצד הגריל במשך 5 דקות אחרונות של צליה, פונה פעם אחת, עד קלוי קלוי קלות. קציצות עם גבינה. כיסוי גריל; לבשל על 1 דקה יותר או עד גבינה מותכת.
מניחים קציצות על לחם; למעלה עם בצל.