קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פטי להמס

פטי להמס
פטי להמס עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הקציצה הטובה ביותר נמסה, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב עמוק ומקורמל, כ 40 דקות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, מערבבים לשלב, ומעבירים לקערה בינונית; להפריש. למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהניח בצד.בעוד הבצלים מתבשלים, מניחים את הבשר בקערה גדולה ומוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים עם הידיים שלך עד רק בשילוב שווה. מחלקים ל 4 חלקים שווים ומניחים על תבנית אפייה. באמצעות קצות האצבעות שלך, לחץ על כל חלק לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה כי הוא מעט רחב יותר בקוטר מאשר פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים מחבת גדולה נפרדת (לא מחבת nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים רוחשת ומיד נעלם על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים 2 של הקציצות במחבת ומבשלים ללא הפרעה עד השחמה על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל עד הקציצות הם רק מעט ורוד במרכז עבור בינוני, על 2 עד 3 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הקציצות לצלחת גדולה ואוהל רופף עם רדיד אלומיניום. חזור עם 2 קציצות הנותרים; להפריש.בצד 1 של כל פרוסת לחם, להפיץ על 1 כפית גדושה של המיונז בשכבה אפילו וכל הדרך עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה מיונז בצד למטה, ומניחים את 4 פרוסות אחרות בצד. להפיץ חצי מהגבינה בין פרוסות הלחם 4 ולחלק את הבצל מבושל באופן שווה על גבי הגבינה, הסדרת הבצל בשכבה אפילו. למעלה עם קציצות הבשר, מחלקים את הגבינה שנותרה על הקציצות, ומניחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות על צד המיונז העליון.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשרקציצות בשר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מחממים את המחבת הלא דביקה השמורה על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת ומיד נעלם על פני השטח, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים 2 של הכריכים במחבת ומבשלים עד הפרוסות התחתונות של גבינה להתחיל להמס והלחם הוא חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב וכל הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר לצלחת הגשה וחזור עם 2 פטי הנותרים נמס.
11
מגישים באופן מיידי.