פטיפורים כתומים שוקולד
פטיפורים כתומים שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך חמאה, סוכר, סגמנטים תפוז בטבור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו פטיפורים כתומים שוקולד, שוקולד-פטל פטיפורים, ו שמימי ספייס שוקולד פטיפורים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, סוכר חום, אבקת קקאו, ומלח בקערה.
ממיסים שוקולד וחמאה בקערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
הסר קערה מחום ומערבבים ביצים, גרידה, תערובת קמח עד רק בשילוב. (הבצק יהיה רך.)
מרדדים בצק בין גיליונות קלף לתוך סיבוב 8 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה).
העברת עגול (עדיין בקלף) לתבנית אפייה גדולה וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה, או להקפיא לפחות 30 דקות.
הסר גיליון עליון של נייר קלף והחלף אותו באופן רופף. הפוך נייר מצופה עגול וזרוק נייר עכשיו על גבי.
לגזור על 20 עוגיות עם חותך עוגיות ולסדר על 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה גדולה חמאה. לאסוף שאריות בין גיליונות קלף ולחתוך 12 עוגיות נוספות (צ ' יל או להקפיא בצק לפי הצורך אם הוא הופך רך מדי להתמודד).
אופים עוגיות באמצע התנור עד מט (הבצק יתחיל מבריק ולהפוך משעמם), על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מרית למתלה להתקרר לחלוטין. (עוגיות יהיו עקביות fudgy.)
Beat שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. למעלה כל עוגייה עם 1/2 כפית שמנת ופיסת תפוז.
* הבצק יכול להיות מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד, עד 1 יום או קפוא עד 1 שבוע.•
עוגיות אפויות (ללא ציפוי) יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.