קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין

פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פטל ליצ'י וטארט נוגטין או טארט ליצ' י פרמבויס נוגטין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, מחית פטל, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו נוגטין צרפתי, סורבה דה פרייס דה פרמבויס-תות ופטל, ו בלי ליצ'י נטישה וגלידת מערבולת פטל ללקק הכי טוב! 200 (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (8.5-אינץ) טארט פאן;
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מנפים קמח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות ומשפשפים לקמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והביצה הטרופה. * ללוש את הבצק בעקב היד, לאסוף לכדור. משטחים את הבצק, מכסים בניילון ומניחים לנוח בתחתית המקרר.**
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מחממים את טבעת הטארט, מניחים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. מוציאים בצק מסרט הפלסטיק, חותכים ל -2 חלקים ושומרים 1 חתיכה לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מרדדים את הבצק דק ככל האפשר, זה צריך להיות 1 1/4 אינץ ' (3 סנטימטרים) גדול יותר מאשר טבעת טארט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מרדדים את הבצק סביב המערוך ומחליקים אותו לטבעת הטארט, לוחצים את הבצק לבסיס טבעת הטארט ומעלה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מגלגלים את המערוך על שולי טבעת הטארט, לוחצים היטב כלפי מטה כדי להסיר עודפי בצק. עגנו את בסיס בצק המאפה המתוק בעזרת מזלג. מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
קרם את החמאה המרוככת עם הסוכר בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מעבירים לשקית מאפה ושומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
רצוי לרפד את טבעת הטארט בנייר אפייה ושעועית יבשה (משקולות פאי), לאפות עיוור חלקית בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר נייר קלף ושעועית יבשה. צנרת שכבת קרם שקדים על בסיס קליפת הטארט האפויה העיוורת חלקית. הפחיתו את הטמפרטורה של התנור ל 325 מעלות צלזיוס, החזירו את הטארט לאפייה במשך 10 דקות, קרם השקדים צריך להיות מוגדר. פתח את הטארט והשאיר להתקרר. אל תכבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
נוגטין זרעי שומשום: מביאים לרתיחה את הגלוקוז, הסוכר והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
17
יוצקים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות למשך 10 עד 20 דקות או עד להזהבה. מניחים להתקרר על תבנית האפייה, פורצים לרסיסים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את מחית הפטל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה והסוכר ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מקציפים ומביאים לרתיחה. ***
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הג ' לטין המרוככים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
5
מעבירים לשקית מאפה; אל תאפשר להתייצב, (ברגע שהוא קר, הג ' לטין יתייצב במהירות).;
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
צנרת שכבת פטל שמנת מעל קרם השקדים הקריר למילוי הטארט.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2
מסננים את הליצ ' י על מגבות נייר. מסדרים ליצ ' י ופטל על קרם הפטל ומקשטים בשברי נוגטין זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הטירה סטי. מישל ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 למעלה חובב יין 100 קונה הטוב ביותר של 2018 שאטו סטי. מישל ' עמק קולומביה ריזלינג הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי וושינגטון עמק קולומביה. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג 'לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות וטעמים תפוחים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטנים, גבינות קלות או עוף.