קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין

פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פטל ליצ'י וטארט נוגטין או טארט ליצ' י פרמבויס נוגטין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, מחית פטל, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו נוגטין צרפתי, סורבה דה פרייס דה פרמבויס-תות ופטל, ו בלי ליצ'י נטישה וגלידת מערבולת פטל ללקק הכי טוב! 200 (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (8.5-אינץ) טארט פאן;
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מנפים קמח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות ומשפשפים לקמח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והביצה הטרופה. * ללוש את הבצק בעקב היד, לאסוף לכדור. משטחים את הבצק, מכסים בניילון ומניחים לנוח בתחתית המקרר.**
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מחממים את טבעת הטארט, מניחים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. מוציאים בצק מסרט הפלסטיק, חותכים ל -2 חלקים ושומרים 1 חתיכה לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מרדדים את הבצק דק ככל האפשר, זה צריך להיות 1 1/4 אינץ ' (3 סנטימטרים) גדול יותר מאשר טבעת טארט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מרדדים את הבצק סביב המערוך ומחליקים אותו לטבעת הטארט, לוחצים את הבצק לבסיס טבעת הטארט ומעלה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מגלגלים את המערוך על שולי טבעת הטארט, לוחצים היטב כלפי מטה כדי להסיר עודפי בצק. עגנו את בסיס בצק המאפה המתוק בעזרת מזלג. מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
קרם את החמאה המרוככת עם הסוכר בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מעבירים לשקית מאפה ושומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
רצוי לרפד את טבעת הטארט בנייר אפייה ושעועית יבשה (משקולות פאי), לאפות עיוור חלקית בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
הסר נייר קלף ושעועית יבשה. צנרת שכבת קרם שקדים על בסיס קליפת הטארט האפויה העיוורת חלקית. הפחיתו את הטמפרטורה של התנור ל 325 מעלות צלזיוס, החזירו את הטארט לאפייה במשך 10 דקות, קרם השקדים צריך להיות מוגדר. פתח את הטארט והשאיר להתקרר. אל תכבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
נוגטין זרעי שומשום: מביאים לרתיחה את הגלוקוז, הסוכר והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
17
יוצקים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות למשך 10 עד 20 דקות או עד להזהבה. מניחים להתקרר על תבנית האפייה, פורצים לרסיסים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מחממים את מחית הפטל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה והסוכר ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקציפים ומביאים לרתיחה. ***
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הג ' לטין המרוככים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
5
מעבירים לשקית מאפה; אל תאפשר להתייצב, (ברגע שהוא קר, הג ' לטין יתייצב במהירות).;
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
צנרת שכבת פטל שמנת מעל קרם השקדים הקריר למילוי הטארט.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
2
מסננים את הליצ ' י על מגבות נייר. מסדרים ליצ ' י ופטל על קרם הפטל ומקשטים בשברי נוגטין זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

מרכיבים

8שרימפס וורידיםחמאה, עבור משומןחמאה, עבור משומן50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות חמאה, מרוכךאונקיות חמאה, מרוכך125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4.5 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות4.5 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה1ביצה, הוכהביצה, הוכה225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח אונקיותקמח אונקיות2עלי ג'לטין, מרוככיםעלי ג'לטין, מרוככים50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות גלוקוזאונקיות גלוקוז50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות שקדים טחוניםאונקיות שקדים טחונים250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ליצ'י אונקיות בסירופ קלליצ'י אונקיות בסירופ קל15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עמילן תפוחי אדמה 1/2 אונקיהעמילן תפוחי אדמה 1/2 אונקיה125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4.5 גרם אבקת סוכר4.5 גרם אבקת סוכר125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4.5 אונקיות פטל4.5 אונקיות פטל330דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.12 אונקיות פטל פירה12 אונקיות פטל פירה50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות שומשוםאונקיות שומשום50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות סוכראונקיות סוכר55דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות סוכראונקיות סוכר501 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 כוס שמנת1/4 כוס שמנת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הטירה סטי. מישל ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 למעלה חובב יין 100 קונה הטוב ביותר של 2018 שאטו סטי. מישל ' עמק קולומביה ריזלינג הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי וושינגטון עמק קולומביה. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג 'לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות וטעמים תפוחים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטנים, גבינות קלות או עוף.