פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פטל ליצ'י וטארט נוגטין או טארט ליצ' י פרמבויס נוגטין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, מחית פטל, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו נוגטין צרפתי, סורבה דה פרייס דה פרמבויס-תות ופטל, ו בלי ליצ'י נטישה וגלידת מערבולת פטל ללקק הכי טוב! 200 (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (8.5-אינץ) טארט פאן;
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות ומשפשפים לקמח.
מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והביצה הטרופה. * ללוש את הבצק בעקב היד, לאסוף לכדור. משטחים את הבצק, מכסים בניילון ומניחים לנוח בתחתית המקרר.**
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים את טבעת הטארט, מניחים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. מוציאים בצק מסרט הפלסטיק, חותכים ל -2 חלקים ושומרים 1 חתיכה לשימוש אחר.
מרדדים את הבצק דק ככל האפשר, זה צריך להיות 1 1/4 אינץ ' (3 סנטימטרים) גדול יותר מאשר טבעת טארט.
מרדדים את הבצק סביב המערוך ומחליקים אותו לטבעת הטארט, לוחצים את הבצק לבסיס טבעת הטארט ומעלה על הצדדים.
מגלגלים את המערוך על שולי טבעת הטארט, לוחצים היטב כלפי מטה כדי להסיר עודפי בצק. עגנו את בסיס בצק המאפה המתוק בעזרת מזלג. מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
קרם את החמאה המרוככת עם הסוכר בעזרת מטרפה.
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשילוב.
מעבירים לשקית מאפה ושומרים במקרר.
רצוי לרפד את טבעת הטארט בנייר אפייה ושעועית יבשה (משקולות פאי), לאפות עיוור חלקית בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
הסר נייר קלף ושעועית יבשה. צנרת שכבת קרם שקדים על בסיס קליפת הטארט האפויה העיוורת חלקית. הפחיתו את הטמפרטורה של התנור ל 325 מעלות צלזיוס, החזירו את הטארט לאפייה במשך 10 דקות, קרם השקדים צריך להיות מוגדר. פתח את הטארט והשאיר להתקרר. אל תכבה את התנור.
נוגטין זרעי שומשום: מביאים לרתיחה את הגלוקוז, הסוכר והשמנת.
יוצקים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות למשך 10 עד 20 דקות או עד להזהבה. מניחים להתקרר על תבנית האפייה, פורצים לרסיסים.
מחממים את מחית הפטל בסיר קטן.
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה והסוכר ומוסיפים לסיר.
מקציפים ומביאים לרתיחה. ***
מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הג ' לטין המרוככים ומערבבים לאיחוד.
מעבירים לשקית מאפה; אל תאפשר להתייצב, (ברגע שהוא קר, הג ' לטין יתייצב במהירות).;
צנרת שכבת פטל שמנת מעל קרם השקדים הקריר למילוי הטארט.
מסננים את הליצ ' י על מגבות נייר. מסדרים ליצ ' י ופטל על קרם הפטל ומקשטים בשברי נוגטין זרעי שומשום.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הטירה סטי. מישל ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 למעלה חובב יין 100 קונה הטוב ביותר של 2018 שאטו סטי. מישל ' עמק קולומביה ריזלינג הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי וושינגטון עמק קולומביה. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג 'לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות וטעמים תפוחים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטנים, גבינות קלות או עוף.