פטל-סופלה שוקולד
סופלה פטל-שוקולד עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 186 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, פטל, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל, סופלה פטל, ו סופלה פטל כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול. מחלקים 2 1/2 כפות סוכר באופן שווה בין 6 ramekins, ולהפוך את הפרווה הקרביים של ramekins עם סוכר.
שלב 6 כפות חלב ופטל בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת פטל דרך מסננת מעל קערה גדולה, לחיצה עם גב של כף כדי להסיר נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים מסננת.
מוסיפים חלמונים לתערובת פטל; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
שלב הנותרים 2 כפות חלב קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת פטל; מערבבים היטב.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות מערבבים רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת פטל; בעדינות לקפל את תערובת הביצה הנותרים. מקפלים בשוקולד רק עד בשילוב. כף לתוך 6 ramekins מוכן, ומניחים ramekins על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 14 דקות או עד סופלים נפוחים משחימים קלות.