קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטל פבלובה

פטל פבלובה
פטל פבלובה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קורנפלור, סוכר, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 26%. נסו Raspberry Boccone Dolce (שוקולד ופטל Pavlova), פטל פבלובה, ו פטל פבלובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים סוכר ותערובת ג ' לטין יבשה. מקציפים חלבונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר במהירות גבוהה 5 דקות. או עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קינוח ג ' לטיןתערובת קינוח ג ' לטין
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם כל הזמן עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות מיץ לימון קורנפלור עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
4
התפשט למעגל 8 אינץ ' על גיליון אפייה מכוסה קלף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 1-1 / 2 שעות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר מרנג לצלחת רק לפני ההגשה; העליון עם שאר החומרים.