פטל פבלובה
פטל פבלובה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קורנפלור, סוכר, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 26%. נסו Raspberry Boccone Dolce (שוקולד ופטל Pavlova), פטל פבלובה, ו פטל פבלובה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
מערבבים סוכר ותערובת ג ' לטין יבשה. מקציפים חלבונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר במהירות גבוהה 5 דקות. או עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים תערובת סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם כל הזמן עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות מיץ לימון קורנפלור עד מעורבב.
התפשט למעגל 8 אינץ ' על גיליון אפייה מכוסה קלף.
אופים 1-1 / 2 שעות. מגניב לגמרי.
להעביר מרנג לצלחת רק לפני ההגשה; העליון עם שאר החומרים.