פטרוזיליה ופרמזן בשר חזיר מצופה בטנדרלוין
פטרוזיליה ופרמזן בשר חזיר מצופה בטנדרלוין דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, שום, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . נסו בשר חזיר פילה עם ציפוי כתום-פטרוזיליה, בשר חזיר מצופה פקאן, ו בשר חזיר מצופה טנדרלוין ($10 ארוחה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לרסס צלחת אפייה עם ספריי בישול. מסדרים פילה חזיר בתבנית האפייה.
מערבבים יחד פירורי לחם, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, טימין, מלח ופלפל שחור בקערה; להפריש.
מערבבים חרדל ושום יחד בקערה.
מורחים תערובת חרדל על החזיר.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על ציפוי החרדל.
אופים חזיר בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
אפשר חזיר לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך.