פטריות בגריל, סלט ארוגולה וקומטה
פטריות בגריל, סלט ארוגולה וקומטה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא תערובת, קומטה, מלח ים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte, פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte, ו ללא בשר יום שני: המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם Romesco ו ארוגולה.
הוראות
מחממים גריל גז בינוני גבוה או להכין אש פחם בינוני חם. (להיות בטוח באח הוא חם, מדי.) לנגב את הפטריות לנקות לקצץ את הגבעולים. אם באמצעות portabellas, לגרד את הזימים השחורים עם הצד של כף.
שים את כל הפטריות הנקיות בקערה גדולה, טפטוף עם 5 כפות שמן, ולזרוק בעדינות.
מפזרים קמצוץ מלח כשר וזורקים שוב. גריל את הפטריות ישירות על החום עד מכרז ומסומן היטב, 3 עד 5 דקות בכל צד. אם באמצעות portabellas, לחתוך במהירות את הפטריות בגריל לפרוסות 1 אינץ'.
מנה את ארוגולה בין ארבעה צלחות העליון עם פטריות חמות.
מקשטים עם אגוזים וגבינה טפטוף נדיב של שמן זית.
מפזרים קלות עם פלר דה סאל או מלח ים אחר וטחינה של פלפל לבן או שחור.
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות