תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות דקות במרינדה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם פלפל, זרעי חרדל, פלפל צ'ילה פרזנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. מתכונים דומים: 15 דקות עוף במרינדה, 15 דקות פטריות חמאה שום, ו פטריות במרינדה.
הוראות
1
למעבד מזון מוסיפים את עלי המפרץ, גרגירי פלפל, זרעי חרדל, שום, צ ' ילה, בצל, פטרוזיליה ותימין ופעימה-קוצצים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים את החומץ, 1/4 כוס מים, סוכר ומלח בסיר ולהביא לרתיחה להתמוסס. לאחר מכן להוסיף את הדבק ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים את הפטריות במיכל ו douse עם מי מלח חם; כיסוי תלול 1 דקה. מערבבים וטפטוף עם שמן זית כתית מעולה.