קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום

פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום
פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 544 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פורצ'יני, טימין, יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, בשר חזיר צרוב Tenderloin פטריות קרמל מרווה עם הפחתת יין אדום Blackberry, ו עגל, פטריות בר ויין אדום.

הוראות

1
אם משתמשים פורצ ' יני מיובש, להשרות במים רותחים חמים כדי לכסות עד רך, כ 45 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ולהשליך נוזל השרייה. יש לשטוף במסננת כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. חצי פרוסות גדולות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אם משתמשים בפורצ ' יני טרי, חצי או רבע גדולים יותר, שומרים על קטנים שלמים, ומעבירים הכל לתבנית אפייה. לזרוק את כל הפטריות עם טריזי בצל, שום, טימין, יין, 3 כפות שמן, מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק בצל פנינה עם שמן כף הנותרים מלח ופלפל לטעום במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
תערובת פטריות צלויות, מכוסה בנייר כסף, בשליש העליון של בתנור ובצל פנינה, חשופות, בשליש התחתון, בוחשות מדי פעם ומחליפות מיקום של מחבתות באמצע הקלייה, עד שבצל פנינה רך וחום זהוב, כ -45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר בצל פנינה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לחשוף תערובת פטריות ומערבבים 1/2 כוס יין אדום הפחתת. המשך צלייה תערובת באמצע התנור, חשופה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים ונוזל מצטמצם בחצי, כ -30 דקות. מערבבים בצל פנינה וצולים עד חם, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צמצוםצמצום
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חום שנותר הפחתת יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
פטריות העונה ובצל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
טפטוף עם קצת הפחתת יין אדום ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
פטריות ובצל ניתן קלוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק