פטריות בר קלויות ותפוחי אדמה
פטריות בר קלויות & תפוחי אדמה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו פטריות chanterelle, טרגון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו אספרגוס קלוי ופטריות בר, שליו צלוי עם פטריות בר, ו פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה לתוך מחבת צלייה גדולה טפטוף עם 2 כפות שמן זית.
מפזרים מלח ומערבבים לתפוחי אדמה עם מלח ושמן זית. הפעל כך הצדדים לחתוך הם למעלה.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, יוצקים 1 כפית שמן זית למחבת גדולה על חום בינוני לבשל pancetta, ערבוב לעתים קרובות, בשמן החם עד pancetta משחרר קצת שומן ונראה כמו חזיר מבושל, על 5 דקות. מערבבים בחצוצרה המלך, chanterelle, nameko, פטריות צדפה, הוספת קמצוץ של מלח כפי שהם מבשלים.
הפעל חום גבוה ומבשל פטריות עד שרוב המיצים מתאדים ופטריות מתחילים להשחים, כ -10 דקות.
הפעל חום תנור עד 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים תפוחי אדמה בתבנית האפייה; מערבבים פטריות ופנצ ' טה עם תפוחי אדמה. חזור לתנור ואופה במשך 10 דקות; מערבבים וממשיכים לאפות עד שתפוחי אדמה משחימים, רכים ומכרזים, כ -10 דקות נוספות.
בואו להתקרר מעט, כ -10 דקות.
חומץ שרי טפטוף על תפוחי אדמה ופטריות, מפזרים טרגון, שום, ו 1 כף שמן זית, ולזרוק לערבב. לטעום ולהתאים תיבול.