קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות בר קלויות ותפוחי אדמה

פטריות בר קלויות ותפוחי אדמה
פטריות בר קלויות & תפוחי אדמה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו פטריות chanterelle, טרגון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו אספרגוס קלוי ופטריות בר, שליו צלוי עם פטריות בר, ו פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים תפוחי אדמה לתוך מחבת צלייה גדולה טפטוף עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים מלח ומערבבים לתפוחי אדמה עם מלח ושמן זית. הפעל כך הצדדים לחתוך הם למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
צלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, יוצקים 1 כפית שמן זית למחבת גדולה על חום בינוני לבשל pancetta, ערבוב לעתים קרובות, בשמן החם עד pancetta משחרר קצת שומן ונראה כמו חזיר מבושל, על 5 דקות. מערבבים בחצוצרה המלך, chanterelle, nameko, פטריות צדפה, הוספת קמצוץ של מלח כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
חזיר מבושלחזיר מבושל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הפעל חום גבוה ומבשל פטריות עד שרוב המיצים מתאדים ופטריות מתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
הפעל חום תנור עד 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מערבבים תפוחי אדמה בתבנית האפייה; מערבבים פטריות ופנצ ' טה עם תפוחי אדמה. חזור לתנור ואופה במשך 10 דקות; מערבבים וממשיכים לאפות עד שתפוחי אדמה משחימים, רכים ומכרזים, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו להתקרר מעט, כ -10 דקות.
10
חומץ שרי טפטוף על תפוחי אדמה ופטריות, מפזרים טרגון, שום, ו 1 כף שמן זית, ולזרוק לערבב. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
העברה למגש הגשה.