פטריות לבישול איטי סטייק שוויצרי ורוטב
סטייק ברוטב שוויצרי פטריות בישול איטי ורוטב יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 321 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא סטייק עגול, רוטב עגבניות, חתיכות פטריות וגבעולים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו Slow-Cooker סטייק שוויצרי ורוטב, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו Slow-Cooker סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3-4 ליטר סיר איטי, בצל שכבה, גזר, פטריות ובשר בקר.
מפזרים פלפל על בשר בקר. בקערה בינונית, מערבבים מרק ורוטב עגבניות; יוצקים על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
מניחים בשר על מגש הגשה. עם כפית מחוררת, להסיר ירקות מ מבשל כפית על בשר. מערבבים רוטב בתנור עם מקציף תיל להתמזג.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.