פטריות להמיס עוף ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא מומס פטריות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 438 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 55 אוהדים. אם יש לך פטריות כפתור, חצאי חזה עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות), פניני להמיס פטריות, ו להמיס פטריות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל והפטריות במלח ופלפל עד שהפטריות כהות ועסיסיות, כ -5 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בפירורי הלחם. תניח בצד.
מניחים כל חזה עוף חצי בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/4 אינץ'.
מניחים חזה עוף שטוח על משטח עבודה, ומניחים פרוסת בשר חזיר על העוף. כף על 3 כפות של מלית פטריות על חזה עוף, העליון עם כ 2 1/2 כפות של גבינת Havarti.
מגלגלים את חזה העוף סביב המילוי, עוטפים 2 פרוסות בייקון בחוזקה סביב כל גליל, ומאובטחים עם קיסמים.
מניחים את הלחמניות לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד והמילוי נמס וחם, כ -35 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של גליל צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר את לחמניות העוף מהתנור, ומניח מתלה תנור כ 6 אינץ'ממקור החום של התנור. הפעל את המטגן, ו לצלות את הלחמניות עד הבייקון הוא חום, 5 עד 10 דקות יותר.