פטריות מוקרמים שיכורים
פטריות מוקרמים שיכורים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, קצפת, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו אספרגוס ופטריות צדפות מוקרמים עם תרד Shifponade, סטייק ופטריות שיכורות, ו פסטת פטריות בר שיכורה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על חום גבוה, להביא יין לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף פטריות מורל, ולתת לעמוד עד רך, כ 20 דקות. הרם morels מן הנוזל, לסחוט כל עודף, דק קוצצים. שמורת מורל ונוזל.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 3 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף פטריות קרמיני, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט כל הנוזל שלהם התאדה קרמיני מתחילים חום, 8 עד 10 דקות.
בזהירות לשפוך יין למחבת, משאיר מאחור כל משקעים מן morels, ומרתיחים עד מופחת על ידי כמחצית, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים מורלים קצוצים, שמנת, קורנית, ומרתיחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט, 4 עד 5 דקות. מערבבים את מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מטאטא Preheat. תערובת פטריות כפית לתוך 6 ramekins קטן.
מפזרים גבינה ולהגדיר על תבנית אפייה.
מטגנים 4 עד 6 סנטימטרים מחום רק עד גבינה מותכת ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.