פטריות מטוגנות עם פטריות וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטריות מטוגנות מחבת וגבינה Flautas. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 511 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוף וגבינה Flautas, נקניק, ביצה וגבינה ארוחת בוקר Flautas, ו ארוחת ערב: גבינה עם כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים פטריות, אורגנו ומלח; מבשלים ומערבבים 2 עד 4 דקות או עד שבצל ופלפל רך.
עם כפית מחוררת, העליון כל טורטייה עם תערובת פטריות.
להפשיל בחוזקה; מאובטח עם קיסם.
לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
להוסיף שמן למחבת אותו; חום מעל חום בינוני עד חם.
להוסיף flautas; לבשל 4 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם, עד מילוי חם טורטיות קלויים.
מגישים עם שמנת חמוצה וממרח אבוקדו.