פטריות ממולאות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פטריות שטוחות, שמן זית, רוטב ווסטרשייר, ופפריקה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטריות ממולאות, טורקיה Devilled, ו עוף מתובל.
הוראות
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / תנור מאוורר 180C. בקערה גדולה, מערבבים יחד את החרדל, שמן, רוטב ווסטרשייר ושום, ואז מתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים את הפטריות לתערובת וזורקים היטב כדי לצפות אותם באופן שווה. (אתה יכול לעשות את זה מראש ולתת להם להשרות בזמן שאתה מכין את שאר הארוחה.)
מניחים אותם גבעול בצד למעלה בדיל צלוי ומפזרים על הפפריקה.
מחלקים את עלי הסלט בין ארבע צלחות הגשה. שים שתי פטריות על כל צלחת וכפית על המיצים.
מגישים מיד, עם לחם צרפתי או פריך.