זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פטריות ממולאות נקניק, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר את הגבעולים מן הפטריות וקצוץ אותם דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
מניחים את כובעי פטריות בקערה רדודה ולזרוק עם 3 כפות של שמן זית Marsala. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פטריות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיף את הנקניק, מתפורר אותו עם החלק האחורי של כף עץ. מבשלים את הנקניק במשך 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא השחמה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
7
מוסיפים את גבעולי הפטריות הקצוצות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים בצל ירוק ושום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פטריות
שום
8
הוסף את פירורי panko, ערבוב לשלב באופן שווה עם כל שאר החומרים. לבסוף, מערבולת ב mascarpone ולהמשיך לבשל עד mascarpone נמס ועשה את תערובת הנקניקיות שמנת. את החום, מערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מתקררים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מסקרפונהname
פרמזן
פטרוזיליה
נקניק
פאנקו.
9
למלא כל פטריות בנדיבות עם תערובת נקניק. מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפטריות בשכבה אחת חמימה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
נקניק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
אופים עד המילוי במשך 50 דקות, עד המילוי הוא השחמה וקשוח.