קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פטריות ממולאות שרימפס מדהימות

פטריות ממולאות שרימפס מדהימות
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן ופסקטריאן? פטריות ממולאות שרימפס מדהימות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתאים ל-20 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 39 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת עירית ובצל, שרימפס, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -50 דקות. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ממולאות שרימפס, פטריות ממולאות שרימפס קארי, ו פטריות פורטבלו ממולאות שרימפס.

הוראות

1
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. ממלאים סיר במים ומבשלים את מכסי הפטריות על אש בינונית למשך 2 דקות, עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוציאים את הפטריות בעזרת כף מחוררת, מסננים ומניחים לצדדים קרירים וחלולים כלפי מטה, על מגבות נייר, למשך כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
בזמן שכובעי הפטריות מתקררים, שלבו בקערה את השרימפס, גבינת השמנת, רוטב ווסטרשייר, אבקת השום והרוטב החם ובחשו לתערובת טובה. כף כ -2 כפיות מתערובת השרימפס לכובע של כל פטריה והניח, ממלא את הצד כלפי מעלה, בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים את גבינת הרומנו על כל פטריה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה כדי למזג את הטעמים ולמצק את המלית.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). חושפים את המנה ואופים את הפטריות בתנור שחומם מראש למשך כ -15 דקות, עד שהגבינה משחימה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.