פטריות פורטובלו ממולאות תרד
פטריות פורטובלו ממולאות תרד לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 266 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם בצל, פטריות פורטובלו, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70% . פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ופטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף כבד; מצפים את נייר הכסף בתרסיס בישול ומניחים בצד.
הסר גבעולים מפטריות; מניחים את הכובעים בצד וקוצצים גבעולים. בקערה המתאימה למיקרוגל מערבבים את הפטריות הקצוצות והבצל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בעוצמה של 50% למשך 1-2 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב כל 30 שניות.
בקערה קטנה מערבבים את הביצים והשמנת החמוצה. מערבבים פנימה את התרד, המלית, גבינת הפטה, מלח השום ותערובת הבצל. כף לתוך כובעי פטריות.
מניחים על נייר אפייה מוכן.
אופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה.