קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi

פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi
מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם טימין, עלי טימין, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פלפל קלוי שעורה אגס, אספרגוס עם ויניגרט לימון מאייר, לימון משומר, ו פטריות פורטובלו ממולאות.

הוראות

1
קודם תבשל את השעורה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
2
מחממים את שמן החמניות בסיר כבד ומבוסס על בצל ושום עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השעורה, מנמיכים את החום, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעה, עד שכל הנוזל נספג והשעורה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F / 180 ° C. קח תבנית אפייה גדולה לשמן אותו בכבדות עם שני שלישים של החמאה. לפזר את זרעי הקורנית על זה. Stem הפטריות ומניחים את כובעי הפטריות, בצד הגבעול למעלה, על גבי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים מעל היין והמלאי ולפזר את השום פרוס מעל. נקדו כל פטריה עם כמה ידיות של החמאה שנותרה, ואז מתבלים במלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ומניחים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, עד שהפטריות רכות. השאר אותם במיצי הבישול שלהם עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כאשר השעורה נעשית, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את לימון נשמר, פטה, פטרוזיליה, טימין. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל. כדי לשרת, לחמם את הפטריות בתנור במשך כמה דקות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שעורהשעורה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים כל פטרייה, בצד גזע למעלה, על צלחת הגשה. סקופ את השעורה על גבי כפית כמה מיצי בישול פטריות מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שעורהשעורה
8
מקשטים עם נבטי בזיליקום ורסס על שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נבטיםנבטים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות