פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi
מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם טימין, עלי טימין, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פלפל קלוי שעורה אגס, אספרגוס עם ויניגרט לימון מאייר, לימון משומר, ו פטריות פורטובלו ממולאות.
הוראות
מחממים את שמן החמניות בסיר כבד ומבוסס על בצל ושום עד שקוף.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השעורה, מנמיכים את החום, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעה, עד שכל הנוזל נספג והשעורה עדינה.
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F / 180 ° C. קח תבנית אפייה גדולה לשמן אותו בכבדות עם שני שלישים של החמאה. לפזר את זרעי הקורנית על זה. Stem הפטריות ומניחים את כובעי הפטריות, בצד הגבעול למעלה, על גבי הקורנית.
יוצקים מעל היין והמלאי ולפזר את השום פרוס מעל. נקדו כל פטריה עם כמה ידיות של החמאה שנותרה, ואז מתבלים במלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ומניחים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, עד שהפטריות רכות. השאר אותם במיצי הבישול שלהם עד שאתה מוכן לשרת.
כאשר השעורה נעשית, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את לימון נשמר, פטה, פטרוזיליה, טימין. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל. כדי לשרת, לחמם את הפטריות בתנור במשך כמה דקות, במידת הצורך.
מניחים כל פטרייה, בצד גזע למעלה, על צלחת הגשה. סקופ את השעורה על גבי כפית כמה מיצי בישול פטריות מעל.
מקשטים עם נבטי בזיליקום ורסס על שמן הזית.