פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך חומץ אורז, אבקת dashi מיידית, צנוניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה, פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז, ו פטריות מלך צדפות מוקפצות עם חרדל כבוש ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף ארטישוק לחתוך למקלות בעובי 1/4 אינץ', ולאחר מכן להעביר לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
להביא מרכיבים ארטישוק הנותרים לרתיחה בסיר קטן לא מגיב, ערבוב עד מלח מומס, ואז לשפוך מעל ארטישוקים. מגניב לטמפרטורת החדר, שמירה על ירקות מתחת למים עם צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ירק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
העברה עם נוזל מיכל אטום וצינה, רועד מדי פעם, לפחות 1 יום.
1
מבשלים פיסטוקים ב 2 כוסות מים רותחים בסיר קטן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לנקז שוב לקלף את העורות.
4
להביא מירין, אבקת dashi, ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד אבקה מומס, ולאחר מכן להוסיף פיסטוקים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האגוזים הם מאוד רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
דאשי.
מירין
מים
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מסננים אגוזים, השלכת dashi, ולאחר מכן להזמין 1/3 כוס אגוזים לקישוט. פירה נשאר אגוזים עם הנותרים 1/2 כוס מים בבלנדר לתוך משחה חלקה מאוד אבל עבה.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
מים
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
לקצץ צנוניות, ולאחר מכן לחתוך כל 6 פלחי. לזרוק עם סוכר ומלח כשר בקערה עד סוכר ומלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
צנון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
לקצץ פטריות צדפות, שמירה על גבעולים שלמים, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
2
לקצץ פטריות enoki, משאיר 3 סנטימטרים של גזע, ושמורה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקי
3
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים מספיק פטריות צדפות כדי לכסות מחבת בשכבה 1, ואז מפזרים 1/8 כפית מלח כשר ו 1/8 כפית פלפל ו sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב על הקצוות, 2-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
מלח כשר
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים לקערה. פטריות sauté שנותרו oyster ב 5 או 6 קבוצות נוספות, באמצעות 1 כף שמן, 1/8 כפית מלח כשר, ו 1/8 כפית פלפל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
מלח כשר
פלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
כאשר כל פטריות הצדפה מטוגנות, חוזרות למחבת, ואז מוסיפות חמאה ושום וחום, מחבת מתערבלת, עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים חומץ ומרתיחים, ערבוב, עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
8
הסר מהחום ולהשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
מחלקים פירה פיסטוק בין צלחות, ולאחר מכן העליון עם פטריות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
אגוזי פיסטוק
10
הסר ארטישוק ממכל עם כפית מחוררת ולסדר, יחד עם צנוניות, סביב פטריות צדפות.
* אם משתמשים ב crosnes, חצי אורך.* ארטישוק ירושלמי כבוש לשמור, מכוסה ומקורר, 2 שבועות. * פיסטוקים Puréed וכל מבושל יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* צנוניות ניתן להכין 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* פטריות ניתן לטגן 2 שעות קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. מחממים במחבת, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.