פטריות צלויות עשבי תיבול עם ביצה מטוגנת
פטריות צלויות עשבי תיבול עם ביצה מטוגנת עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 213 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, ריקוטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 41% . מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי , עוף מוקפץ ופטריות עם בלסמי ואורז עם ביצה מטוגנת ונקניק .
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס ומסדרים רשת באמצע.
מערבבים פטריות, 3 כפות שמן ורוזמרין על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומערבבים לציפוי.
מכניסים לתנור וצולים עד שהפטריות מתכווצות ומשחימות בערך, 20 דקות.
מטפטפים 1 כף מהבלסמי ומערבבים לציפוי.
מפזרים מחצית מהפרמזן על הפיצה. זורקים את הרוזמרין ומסדרים פטריות מעל. מחלקים ריקוטה על הפטריות ומעלים את יתרת הפרמזן וזילוף שמן זית.
אופים עד שהקרום שחום והגבינה נמסה, כ-20 דקות.
בינתיים, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית, ומוסיפים את יתרת 1 כף שמן זית. כשהשמן מנצנץ, מוסיפים ביצה ומטגנים עד להתייצבות, מבעבע ושחום בקצוות, והמחבת כמעט יבשה. מוסיפים בזהירות את שאר 3 כפות חומץ בלסמי ומצמצמים מעט.
מניחים ביצה על גבי הפיצה. צמצמו את החומץ הבלסמי כ-1 עד 2 דקות נוספות, עד לקבלת סירופ, ואז מטפטפים על הפיצה ומגישים.