קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות צלויות עשבי תיבול עם ביצה מטוגנת

פטריות צלויות עשבי תיבול עם ביצה מטוגנת
פטריות צלויות עשבי תיבול עם ביצה מטוגנת עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 213 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, ריקוטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 41% . מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי , עוף מוקפץ ופטריות עם בלסמי ואורז עם ביצה מטוגנת ונקניק .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס ומסדרים רשת באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1 (1 פאונד) קרום פיצה אפוי שנקנה בחנות1 (1 פאונד) קרום פיצה אפוי שנקנה בחנות
2
מערבבים פטריות, 3 כפות שמן ורוזמרין על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה אפוי שנקנה בחנותקרום פיצה אפוי שנקנה בחנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מכניסים לתנור וצולים עד שהפטריות מתכווצות ומשחימות בערך, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מטפטפים 1 כף מהבלסמי ומערבבים לציפוי.
5
מפזרים מחצית מהפרמזן על הפיצה. זורקים את הרוזמרין ומסדרים פטריות מעל. מחלקים ריקוטה על הפטריות ומעלים את יתרת הפרמזן וזילוף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6
אופים עד שהקרום שחום והגבינה נמסה, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית, ומוסיפים את יתרת 1 כף שמן זית. כשהשמן מנצנץ, מוסיפים ביצה ומטגנים עד להתייצבות, מבעבע ושחום בקצוות, והמחבת כמעט יבשה. מוסיפים בזהירות את שאר 3 כפות חומץ בלסמי ומצמצמים מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים ביצה על גבי הפיצה. צמצמו את החומץ הבלסמי כ-1 עד 2 דקות נוספות, עד לקבלת סירופ, ואז מטפטפים על הפיצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה