פיאדיני עם עגבניות שרי ומוצרלה מעושנת
פיאדיני עם עגבניות שרי ומוצרלה מעושנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית extravirgin, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי, פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי, ו פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; מערבבים ב 1/2 כוס קמח.
מוסיפים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות מים חמים, 1 1/2 כוסות קמח, ומלח, ערבוב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים 3 כפות גבינה. מבשלים 3 דקות או עד גבינה נמסה בצק הוא השחמה על הקרקעית. חזור על הנוהל עם בצק שנותר וגבינה.
כדי להכין מילוי, לשלב עגבניות ומרכיבים הנותרים; לזרוק בעדינות מעיל. כפית 3/4 תערובת עגבניות כוס לתוך כל קרום, לקפל מעל.