פיאסטה עוף סלסה (מצית )
פיאסטה עוף סלסה (קל יותר ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 144 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם אל-נ ' סלסה עבה, מים, לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיאסטה עוף סלסה (מצית ), פיאסטה עוף ביג-אצווה סלסה, ו חזה עוף פיאסטה עם עגבניות-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. תרסיס 8 - או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, מים ותוצר ביצה; להפיץ במחבת.
מפזרים 1 1/4 כוסות של הגבינה.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל עוף מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד outsides להפוך לבן; לנקז. מערבבים סלסה; חום עד חם. כפית על הבלילה במחבת ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
אופים 22 עד 25 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב כהה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים 1 עד 3 דקות יותר או עד גבינה מותכת; לשחרר מן הצדדים של מחבת.