קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פיאסטה רוזה בס

פיאסטה רוזה בס
פיאסטה רוזה בס ים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח ופלפל, לימון, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי ענבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קראמבל תות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 24%. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי ללא גלוטן פריך, ריטה דה לה רוזה, ו פסטה רוזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים דגים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
יוצקים כ -1 כף שמן לתבנית צלייה גדולה, ושומרים את שארית השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הניחו את הדג במחבת והחזיקו את הצד הפרוס של חצי הלימון כנגד כף היד, סחטו את המיץ לחלל הפנימי של הדג. ממלאים את החלל הפנימי בצלצלי שאלוט, כוסברה וטימין. פורסים את שארית הלימון ומניחים את הפרוסות בחלקו העליון (המשטח החיצוני) של הדג ומזלפים את שארית השמן בחלקו החיצוני של הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -135 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות. (יהיה בישול העברה גם לאחר שתסיר דגים מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תנו לנוח והעבירו לפלטה.
7
מגישים סגנון משפחתי עם תפוחי אדמה מוקצפים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור סיבס. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריגיו
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.