פילאף אורז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פילאף אורז. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 22 מנות עם 195 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, רוטב סויה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פילאף אורז צנוברים (פילאף אורז פי סיידון), אורז פטריות פוטלוק, ו שעועית אדומה ואורז עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי, ממיסים חמאה.
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים מים ובויון; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הבצל ורוטב הסויה. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים שקדים.