קושיקשה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פילאף אורז בר עם אגוזים ולימון

פילאף אורז בר עם אגוזים ולימון
פילאף אורז בר עם אגוזים ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-11 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אורז, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-8 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פילאף אורז עם צנוברים, פילאף אורז עם צנוברים ופילאף אורז עם צנוברים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הצנוברים, השום, הקליפה והתימין, מערבבים את המחבת עד שהאגוזים והשום מתחילים להשחים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את אורז הבר ומבשלים, תוך ערבוב בכף עץ, עד לקלוי קל, כדקה. מערבבים את מרק העוף והמלח. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה מהירה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 45 דקות עד שעה. בודקים את מרקם האורז ובמידת הצורך ממשיכים לבשל עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים עוד נוזלים לפי הצורך, עוד 10 עד 15 דקות. (הערה: האורז צריך להתחיל להיסדק רק בסיום. אם הוא מתחיל להתכרבל הוא מבושל יתר על המידה. ישנם זנים רבים באיכויות משתנות, המשפיעים מאוד על זמני הבישול).
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מסירים מהאש, מפזרים את בצל ירוק על פני השטח, מרפרפים בעזרת מזלג ומסירים את ענפי העשבים וגרידת הלימון לפני ההגשה. מתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'