פילאף אורז חום אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pilaf אורז חום אגוז. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שיני שום, אגוזי מלך, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פילאף אורז אגוז, אורז חום פילאף, ו אורז חום פילאף.
הוראות
במחבת גדולה עם מכסה הדוק, לבשל שמן זית, בצל, ו 1/2 כפית. מלח על חום בינוני עד בצל רך, על 3 דקות. הגבר את החום לגובה והוסף שקדים, פיסטוקים ואגוזי מלך. מבשלים, מערבבים, עד שהאגוזים מתחילים להרים כוסית. בצל עשוי חום קצת, וזה בסדר, אבל להפחית את החום אם הם מתחילים לשרוף.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים כוסברה, כמון ופלפל. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים אורז ומערבבים לשלב.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב, עד נספג, על 2 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהאורז רך לנשיכה, כ -50 דקות.
קצפת עם מזלג, ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מגישים זרועים פטרוזיליה אם אתה רוצה.