פילאף אורז חמוציות אגוזים
פילאף אורז חמוציות אגוזים הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 286 קלוריות . תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אם יש לכם מלח, שמן זית, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פילאף אורז חמוציות , פילאף אורז חמוציות ופילאף אורז פראי חמוציות .
הוראות
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים פנימה את הציר, החמוציות והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שהנוזלים נספגים והאורז רך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה אגוזי קשיו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!